Aftenbuffet
I sæsonen 22. marts – 2. november 2024, er restauranten åben alle dage fra kl. 18.00.
Bordreservation anbefales.
Aftenbuffet alle dage med suppe, forret, hovedret, salater og dessert.
Pris pr. person kr. 235,00
Børn 3-11 år kr. 129,00
Faste menu dage:
Hver mandag: Stegt og paneret flæsk med kartofler og persillesauce
Hver onsdag: Flæskesteg med rødkål, kartofler og sauce
Hver fredag: Tarteletter med høns i asparges samt okseroast med pommes rissolles og bearnaisesauce
Følg os på Facebook, hvor der løbende vil blive annonceret restauranttilbud.
Maden på Hotel Balka Strand tager afsæt i det klassiske og internationale køkken, hvor kvalitet og kreativitet med fokus på råvarernes smag og udseende i højsædet. Maden er lavet fra bunden, varieret og overraskende med en målsætning om at bruge lokale og danske råvarer alt efter sæsonerne.
Bordreservation telefon +45 5649 4949 eller mail@hotelbalkastrand.dk