Hotel Balka Strand

Dagens ret

Dagens Ret

Vi serverer dagens ret hver dag kl. 17.30 – 20.00
Pris kr. 138,-

Mandag den 06. juli
Oksecuvette med nye, bornholmske kartofler, blomkåls-sauté og rødvinssauce 

Tirsdag den 07. juli
Schnitzel af gris, med pommes Sauté, ærter og smørsauce

Onsdag den 08. juli
Pestobagt laks med broccoli, kartofler og hummersauce

Torsdag den 09. juli
flæskestag med hjemmelavet rødkål, kartofler og skysauce

Fredag den 10. juli
Braiseret svinebryst med grov mos og skysauce

Lørdag den 11. juli
Glaseret skinke med flødestuvet spinat og kartofler

Søndag den 12. juli
Kyllingsbryst, marineret i hvidløg, chili og ingefær med karrysauce og ris

Velkommen! Bordbestilling anbefales, men er ikke nødvendig.
Tlf. +45 56 494949  –  mail@hotelbalkastrand.dk

Vi har også a la carte-kort, vegetar- og børneretter.