Hotel Balka Strand

Dagens ret

Dagens Ret

Vi serverer dagens ret hver dag kl. 18.00 – 20.00
Pris inkl. salatbar kr. 125,-

Mandag den 24. september
Bagt laks med broccoli, kartofler og sauce Hollandaise

Tirsdag den 25. september
Culottesteg med sommergrønt og svampesauce

Onsdag den 26. september
Krydret nakkefilet med grøntsagssauté, nye kartofler og rødvinssauce  

Torsdag den 27. september
Kalkunbryst med bacon, blomkål, stegte kartofler og svampesauce

Fredag den 28. september
Lam i hvidvinssauce med dagens grønt og nye kartofler

Lørdag den 29. September
Stegt svinekam med rødkål, hvide kartofler og flødesauce

Søndag den 30. September
lukket gr. arrangement, vi er tilbage torsdag 04.10.

Velkommen! Bordbestilling anbefales, men er ikke nødvendig.
Tlf. +45 56 494949  –  mail@hotelbalkastrand.dk

Vi har også a la carte-kort, vegetar- og børneretter samt buffet på tirsdage og fredage.
27.08. – 29.09. serveres Kalve Entrecote og pandekage med is som 2-retters menu á kr. 189,00