Hotel Balka Strand

Vores gæster har sagt…

Fantastisk ophold på hotellet, fine faciliteter. Fantastisk god mad, skønt opmærksomt personale. Bornholm, skøn Ø. Kan kun anbefales. Tak for et godt Ophold. Olaf og Annette – Danmark

Tak for 5 skønne dage på jeres dejlige Hotel, i skønne omgivelser, smilende og hjælpsomme personale. Vi har virkelig nydt det, og er enige om, at vende tilbage. Nu skal vi hjem, og fordøje alle de dejlige oplevelser. Tusind tak. Familien Puggaard – Danmark

Tak for et dejligt ophold, fine værelser, dejlig mad og et dejligt personale – god service. Flot beliggenhed. Vi anbefaler det, når vi kommer hjem. Bornholm er et skønt natursted. Mange hilsner Jytte & Helge – Danmark

Dejligt at besøge Bornholm igen. Jeres hotel fungerer perfekt, gode værelser, mad og ikke mindst jeres hjælpsomhed overalt hvor man møder jer.
Med venlig hilsen G. Bach – Danmark

Dette stedet kan godt anbefales til andre. Takk for oss.
F.-L. & A.-B. Sørensen – Norge

Vi takker for et perfekt opphold på et nydelig sted. Ros til hotellet for middag sent på kvelden når vi ankom. Bornholm er et skjønt sted, mange koselige små byer. Kommer gjerne tilbake. Takk for oss.
S.-O. & E. Aaslund – Norge

Tak for et dejligt ophold. Dejlig lejlighed og et sødt og hjælpsomt personale.
Venlig hilsen Mogens & Laila – Danmark

Vi har nydt opholdet her i weekenden. Med god mad og en flink betjening. Ali i nogle skønne omgivelser. Med venlig hilsen og tak for denne gang
S. & H.E. Pedersen – Danmark

Kære alle! Tusind tak for et utroligt dejligt ophold her på Balka Strand… 10. gang siden 2011! Vi ses til næste år. Kærlig hilsen Anette og Hans – Danmark

Som altid en rar oplevelse! Vi ses.
J. K. Wichmann – Danmark

Vi siger tak for opholdet her. Det har virkelig været dejligt. Et flot hotel hvor alt er gennemtænkt. Flotte værelser, lyst og venligt. Personale i top, dejlig mad. Tak for opholdet.
Med venlig hilsen H. & K. Nielsen – Danmark

Vi har forelsket oss i Bornholm. Balka Strand er ett deilig sted á bo. Fin leilighet, vennlig betjening. Takk for oss.
A. Holm – Norge

Vi er meget godt fornöyd med hotellet. Personalet er blide og hjelpsomme. Det er 4. gang vi besöker Bornholm, men 1.gang på Balka Strand – og vi kommer gjerne igjen!
Hilsen O. & H. Apalnes – Norge

Ett fantastiskt ställe. Vi längtar redan tillbaka. Vacker natur. Praktiska fräscha rum, bra utrymmen, god mat, trevlig personal. Allt bra. Högsta betyg.
C. Karlsson – Sverige

Tak for nogle gode dage her på Bornholm. Alt var til UG.
Jonna & Bjarne – Danmark

Dejligt hotel med fine faciliteter. God og venlig betjening og dejlig mad. Meget smuk ø.
Venlig hilsen E. Sandgaard – Danmark

Dejligt hotel med positivt personale og god morgenbuffet! Dejligt værelse med gode senge! Det har været et dejligt og roligt ophold. P.S. dejlig pool.
P. Nielsen – Danmark

Vi vil hermed sige tak for en herlig og behagelig uge på hotellet og kan varmt anbefale det til andre.
Med venlig hilsen Familien fra Fyn – Danmark

Tak for dejlige dage her på Balka Strand. Venlige og imødekommende er I alle.
Kærlig hilsen Anders, Charlotte, Hans & Lilian – Danmark
Det er et perfekt sted at holde ferie for os. Stedet er roligt og fredfyldt. Ro og orden. Morgenmåltidet skal I have ros for – lækkert.
J. & H. Pedersen – Danmark

Tusind tak for en dejlig uge, her er skønt at være.
I. Hansen – Danmark

Mange tak for et godt ophold, god service, dejlig mad og god betjening. Fint hotel. Vejret har også vist Bornholm på en god måde.
Venlig hilsen E. Holm – Danmark

Tak for et dejligt ophold, god mad og god betjening.
B. & T. Jensen – Danmark

Tak for opholdet, som har været alletiders. Vi kommer gerne igen.
Hilsen I. & A. Juul Nielsen – Danmark

Vi har haft det godt på jeres hotel. Her er velholdt, personalet er meget imødekommende. Generelt er der meget rent og pænt på Bornholm. Det har været en fornøjelse at bo hos jer. Vi har mødt et professionelt og imødekommende personale, der i den grad medvirker til den gode stemning.
M.v.h. Hanne & Ivar – Danmark

Et rigtig dejligt ophold, skøn natur, dejlige mennesker vi har mødt og ikke mindst et skønt vejr. Hotelopholdet rigtig fint, til mindst 5-6 stjerner. Rigtig fin lejlighed. Rigtig fin betjening, søde og hjælpsomme. Maden tip top. Altså et rigtig godt ophold og god ferie. Værd at give videre til andre.
L. & L. Rasmussen – Danmark

Rigtig fint ophold – smukke omgivelser. Rent og pænt, god mad og meget meget god morgenmad. Håber at kunne vende tilbage en anden gang.
M.v.h. Bruno & Anette – Danmark

Vi siger mange tak for et godt ophold og god betjening samt rengøring på jeres hotel.
Med venlig hilsen K. & A. Henriksen – Danmark

Tak for et dejligt ophold her på hotellet. Dejlige værelser, gode senge at sove i, god betjening og rigtig god mad og rent og pænt over alt. Tak til alle.
Peter & Rigmor – Danmark

Hotel Balka Strand er det perfekte sted at holde familieferie. Strand, sol og svømmebassin.
Daniel Hansen, København

DIBS - Payments made easy