Hotel Balka Strand

Massage & Wellness

Det er en stor fornøjelse for Hotel Balka Strand at byde velkommen til
Bjarne Munkholm Hansen, som er lægeeksamineret Hud, Spa- og Wellnessterapeut (massør & kosmetolog) og har flere års erfaring i massage og velværebehandlinger.

Bjarne tilbyder massage og behandlinger til hotellets gæster og til gæster som ikke bor på hotellet. Tidsbestilling i receptionen eller på tlf. +45 5649 4949 eller booking@hotelbalkastrand.dk

Vi tilbyder følgende behandlinger:

Ansigtsbehandling 45 min.:
Behandlingen startes med afrensning og peeling, hvorefter der dampes kortvarigt. Herefter dybderens af hud i ansigt, hals og decolté med efterfølgende maske. Efter afrens af maske, får du afstressende ansigt- og hovedbundsmassage.

Pris: Kr. 325,00

Massage 45 min.:
Her har du mulighed for at vælge en dejlig helkropsmassage, eller en dyberegående massage på udvalgte områder, f.eks. ben, lænd, ryg, skuldre etc.

Pris: Kr. 325,00

Fodpleje 45 min.:
Her får du først et dejlig varmt fodbad i mælkesæbe, som blødgør og plejer huden. Hård hud fjernes og der gives pedicure og derefter massage af fødder og lægge.

Pris: Kr. 325,00

Wellfullness min. 1½ time:
Den ultimative afslappende behandling, hvor du er i centrum i hele perioden. Her startes normalt med fodbad og pleje, efterfulgt af helkropsmassage og ansigtsbehandling (u/ dybderens), men behandlingen tilrettes dine ønsker på dagen!
Book 1½ eller 2,15 timer til denne luksusbehandling!

Pris:
1½ time Kr. 650,00
2,15 timer Kr. 975,00

Munkborn produkter:
Munkholms egne produkter, som anvendes til behandlingerne, forhandles også i hotellets butik.