Take away
Ready to eat (anrettet og klar til at spise) afhenting senest kl. 18.30 eller
Take away (varmes i egen ovn) afhentning senest kl. 17.00
Skal bestilles senest kl. 15.00 på telefon 5649 4949 eller mail@hotelbalkastrand.dk
Forretter:
Dampet rødspættefilet med stenbiderrogn, rygeost og salat
Kr. 60,00
Kartoffel-porre suppe med bacon og purløg
Kr. 48,00
Hovedretter:
Rib-Eye steak, 200gr. med hvidløgssmør, pommes Anna og grøntsager
Kr. 190,00
Havkatfilet, 200gr. paneret i majsmel hertil spinat, æbler, tomat og sennepssauce
Kr. 168,00
Forloren and af svinemørbrad med flødesauce, æbler, svesker, kartofler og surt
Kr. 138,00
Desserter:
Mørk chokolademousse med hindbær og flødeskum
Kr. 55,00
Hindbær-/citronmousse kage, på mandelbiscuit med mangopuré
Kr. 60,00
Bestilles i receptionen eller på tlf. 5649 4949 eller mail@hotelbalkastrand.dk (afvent bekræftelse før ordren gælder).