Hotel Balka Strand

Dagens ret

Dagens Ret

Vi serverer dagens ret hver dag kl. 18.00 – 20.00
Pris inkl. salatbar kr. 140,-

Søndag den 21. maj
Kalvesteg med glaserede løg, haricots verts og flødesauce

Mandag den 22. maj
Svinekam med rødkål, kartofler og skysauce

Tirsdag den 23. maj
Skinkeschnitzel med pommes sauté, skysauce og ærter 

Onsdag den 24. maj
Dyrekølle med waldorfsalat, kartofler og vildtsauce

Torsdag den 25. maj
Indbagt kyllingebryst med kartoffel sauté, squash, selleri og porrer

Fredag den 26. maj
Glaseret skinke

Lørdag den 27. maj
Stegt laks med blomkål, tomat og hollandaise

Søndag den 28. maj
Kalvesteg med glaserede løg, haricots verts og flødesauce


Velkommen! Bordbestilling anbefales, men er ikke nødvendig.
Tlf. +45 56 494949  –  mail@hotelbalkastrand.dk

Vi har også a la carte-kort, vegetar- og børneretter