Hotel Balka Strand

Dagens ret

Dagens Ret

Vi serverer dagens ret hver dag kl. 18.00 – 20.00
Pris inkl. salatbar kr. 140,-

Mandag den 19. juni
Ølbraiseret nakkefilet med grøntsagssauté og tomater

Tirsdag den 20. juni
Skinke-schnitzel med grønne ærter, pommes sauté og skysauce

Onsdag den 21. juni
Stegt laks med tomat og Sauce Hollandaise

Torsdag den 22. juni
Kalkunbryst med bacon, squash, porre og tomat

Fredag den 23. juni
Dampet hvis fisk på spinatcreme

Lørdag den 24. juni
Oksecuvette med broccoli, pommes Rissolees og rødvinssauce

Søndag den 25. juni
Kalvesteg med glaserede løg, haricots verts og flødesauce 

Velkommen! Bordbestilling anbefales, men er ikke nødvendig.
Tlf. +45 56 494949  –  mail@hotelbalkastrand.dk

Vi har også a la carte-kort, vegetar- og børneretter