Hotel Balka Strand

Dagens ret

Dagens Ret

Vi serverer dagens ret hver dag kl. 18.00 – 20.00
Pris inkl. salatbar kr. 125,-

Søndag den 15. juli
Gammeldags kalvesteg med glaserede løg, haricots verts, kartofler og flødesauce

Mandag den 16. juli
Stegt laks med broccoli, kartofler og sauce hollandaise

Tirsdag den 17. juli
Mørbradgryde med ris

Onsdag den 18. juli
Krydret Nakkefilet med grøntsags sauté, nye kartofler og rødvinssauce

Torsdag den 19. juli
Kalkunbryst med bacon, blomkål, stegte kartofler og svampesauce

Fredag den 20. juli
Grillet kalkunbryst med grøntsager, kartofler og kryddersmør

Lørdag den 21. juli
Stegt svinekam med rødkål, rodfrugter og skysauce

Søndag den 22. juli
Gammeldags kalvesteg med glaserede løg, haricots verts, kartofler og flødesauce

Velkommen! Bordbestilling anbefales, men er ikke nødvendig.
Tlf. +45 56 494949  –  mail@hotelbalkastrand.dk

Vi har også a la carte-kort, vegetar- og børneretter samt buffet på tirsdage og fredage.
09.07 – 29.07. serveres Farseret unghanebryst og hvid chokolade mousse som 2-retters menu á kr. 189,00