Hotel Balka Strand

Dagens ret

Dagens Ret

Vi serverer dagens ret hver dag kl. 18.00 – 20.00
Pris inkl. salatbar kr. 125,-

Søndag den 20. maj
Gammeldags kalvesteg med glaserede løg, haricots verts, kartofler og flødesauce

Mandag den 21. maj
Dampet laks med broccoli, hvide kartofler og sauce hollandaise

Tirsdag den 22. maj
Flæskesteg med rødkål, kartofler og skysauce

Onsdag den 23. maj
Krydret Nakkefilet med grøntsags sauté, kartofler og rødvinssauce

Torsdag den 24. maj
Kalkunbryst med bacon, blomkål, stegte kartofler og svampesauce

Fredag den 25. maj
Krydret gullasch med ris

Lørdag den 26. maj
Stegt svinekam med rødkål, rodfrugter og skysauce

Søndag den 27. maj
Gammeldags kalvesteg med glaserede løg, haricots verts, kartofler og flødesauce

Velkommen! Bordbestilling anbefales, men er ikke nødvendig.
Tlf. +45 56 494949  –  mail@hotelbalkastrand.dk

Vi har også a la carte-kort, vegetar- og børneretter samt buffet på tirsdage og fredage.