Hotel Balka Strand

GDPR – persondataloven

Data: information om vore gæster opbevares i op til 40 måneder fra ophold, hvorefter al information slettes.
Informationen kan blive benyttet til at sende dig relevante tilbud.
Information videregives aldrig til 3. part i markedsføringsøjemed.

 _______________________________________________________________________________________

Persondatapolitik – Hotel Balka Strand (ckbs Aps)

Opdateret den 14. juni 2018

Behandling af personoplysninger

Som et naturligt led i Hotel Balka Strand’s salgs og markedsførings-aktiviteter sker der behandling af personoplysninger om vores gæster og besøgende på vores hjemmeside. Det er Hotel Balka Strands politik, at der skal være åbenhed om denne behandling. Denne politik beskriver derfor hvordan Hotel Balka Strand behandler de personoplysninger, som indsamles i forbindelse med dit ophold / arrangement samt ved brug af vores hjemmeside HotelBalkaStrand.dk.

  1. Dataansvarlig

Det er Hotel Balka Strand / ckbs Aps, cvr-nr. 3408 2197, Boulevarden 9, Balka, 3730 Nexø, der er dataansvarlig for den indsamling og behandling af personoplysninger, der er beskrevet i denne politik.
Oplysningerne opbevares elektronisk i hotelsystemet TecHotel Picasso.

  1. Indsamling af personoplysninger

Hotel Balka Strand, lagrer og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med dit ophold/ arrangement på hotellet samt ved brug af vores hjemmeside. Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af dine personoplysninger. Disse personoplysninger vil ofte være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditoplysninger samt oplysninger om dit ophold/arrangement på Hotel Balka Strand, præferencer, forbrug, mv.

Oplysningerne indsamles som udgangspunkt direkte fra dig, men vi kan også modtage oplysninger fra andre kilder, herunder selvstændige udbydere af bookingservices.

  1. Hvorfor behandler Hotel Balka Strand dine personoplysninger?

Hotel Balka Strand behandler personoplysninger om dig til følgende formål:

Booking af hotelophold:
Med henblik på at gennemføre booking af hotelophold, behandler hotellet oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen, eksempelvis beder vi om din e-mailadresse, så vi kan sende dig en bekræftelse, og eventuelt også kvittering på dit køb.
Når du booker ophold via vores hjemmeside behandles dine kreditkort oplysninger af vores betalingsudbyder.

Ophold på Hotel Balka Strand:
Hotel Balka Strand behandler og opbevarer oplysninger om dig i forbindelse med dit ophold hos os og tilbyder dig de services og ydelser, som du måtte have bestilt. Vi indsamler og behandler dine oplysninger, så vi har mulighed for at give dig den bedste oplevelse under dit ophold på Hotel Balka Strand og den bedst mulige service også ved fremtidige ophold.

I visse tilfælde er vi forpligtet til at anmode dig om at fremvise ID i form af pas eller lignende med henblik på dokumentation.

Kundetilfredshedsundersøgelser:
Hvis du har afgivet din e-mail i forbindelse med booking af dit ophold hos os, vil vi i visse tilfælde efter endt ophold sende dig en e-mail, der indeholder link til en kundetilfredshedsundersøgelse. Vi behandler din besvarelse heraf med henblik på at forbedre vores services.

Markedsføring og nyhedsbreve:
Hvis vi har modtaget dit forudgående samtykke hertil, vil Hotel Balka Strand behandle dine personoplysninger til fremsendelse af e-mails og nyhedsbreve fra Hotel Balka Strand med bl.a. aktuelle tilbud, informationer om arrangementer og rabatter hos os. Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at benytte afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet – eller kontakte hotellet.

Vi anvender Facebook-pixels til at indsamle data om din adfærd på vores hjemmeside. Formålet med indsamlingen er at målrette vores markedsføring på Facebook for de besøgende, som har besøgt vores hjemmeside, og som samtidig har en Facebook-profil. Denne behandling sker på baggrund Hotel Balka Strands interesse i at kunne vise dig relevante tilbud og nyheder.

Overvågning:
Hotel Balka Strand foretager videoovervågning på vores lokaliteter. Videoovervågningen sker på grundlag af Hotel Balka Strands legitime interesse i forebyggelse af kriminalitet samt sikkerhed for vores gæster og personale. Hotel Balka Strand har opsat skilte i de områder, som videoovervåges.

Optagelserne vil kun blive tilgået og gennemset i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger eller i forbindelse med intern/ekstern kontrol. Optagelserne kan ligeledes blive gennemgået i tilfælde af afklaring af sikkerhedsrelaterede hændelser.

I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke om kriminelle handlinger, kan optagelserne videregives til politiet, eller hvis videregivelse er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Kundeservice og kommunikation:
Når du henvender dig til receptionen eller kommunikerer med Hotel Balka Strand i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver med henblik på at behandle dine henvendelser. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. I den forbindelse bør oplysningerne alene sendes i stærkt krypteret form, hvis du fremsender disse via e-mail.

Brug af hjemmeside:
Hotel Balka Strand har adgang til oplysninger om besøgende på hjemmesiden samt de besøgendes brug af hjemmesiden og dennes funktioner.

Når du har besøgt Hotel Balka Strand’s hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger om dig:

  • De sider du har besøgt, hvornår og hvor længe
  • Brugeradfærd
  • Browsertype
  • IP-adresse

De indsamlede data behandles på grundlag af Hotel Balka Strands legitime interesse i at opnås kendskab til brugernes anvendelse af hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derudover data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender hjemmesiden, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores site. Der er ingen forbindelse mellem vores hjemmeside og hotellets reservations-system. Derudover indsamles information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre hjemmesiden.

Andre formål:
Ud over ovenstående formål kan Hotel Balka Strand ligeledes behandle dine personoplysninger med henblik på at opfylde lovkrav eller for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav.

  1. Hvem deler Hotel Balka Strand dine personoplysninger med?

Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan kun ske, hvis du har givet samtykke hertil. Videregivelse kan endvidere ske, hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i, fx i forbindelse med bestilling af en rejse. Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af sygdom eller mistanke om kreditkortsvindel.

Hotel Balka Strand overlader i visse tilfælde dine personoplysninger til vore leverandører, som leverer ydelser på hotellets vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse leverandører behandler alene personoplysningerne på
Hotel Balka Strands vegne og i overensstemmelse med hotellets instrukser og kan således ikke behandle personoplysninger til egne formål.

  1. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Hotel Balka Strand. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet legitimt grundlag. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Tilbagekaldelse af samtykke til vores nyhedsbrev kan ske via afmeldingslink direkte i henvendelsen.

  1. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Hotel Balka Strand behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som Hotel Balka Strand har registreret, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du rette henvendelse til:

Hotel Balka Strand
Att.: Direktør Benny Schou
Boulevarden 9, Balka
3730 Nexø
E-mail: mail@hotelbalkastrand.dk
Telefon: +45 5649 4949

  1. Sikkerhed

Hotel Balka Strand lægger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt, og at oplysningerne kun behandles af medarbejdere, der er instrueret i, hvordan personoplysninger skal behandles for at undgå, at oplysninger tilintetgøres eller kommer uvedkommende i hænde.

  1. Opbevaring af personoplysninger

Hotel Balka Strand sikrer den nødvendige ajourføring af de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne til enhver tid er så opdaterede som det er os muligt.

Dine personoplysninger vil blive slettet senest 40 måneder efter sidste aktivering.

Optagelser fra videoovervågning med henblik på at forebygge kriminalitet slettes senest 30 dage efter, optagelsen fandt sted, medmindre det er nødvendigt for Hotel Balka Strand at opbevare optagelserne med henblik på at behandle en konkret tvist, fx i forbindelse med opklaring af kriminalitet eller andre ulovlige handlinger. Optagelser fra videoovervågning til andre formål vil blive slettet, når det ikke længere tjener et sagligt formål at opbevare oplysningerne.

  1. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante politikker.

  1. Kontakt

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at klage over behandlingen af personoplysninger, kan du altid kontakte Hotel Balka Strand via e-mail eller telefon som angivet ovenfor.
Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Cookie-politik
På hjemmesiden www.hotelbalkastrand.dk anvender vi cookies.

  1. Ejeroplysninger

Hotel Balka Strand / ckbs Aps
Boulevarden 9, Balka
3730 Nexø
CVR-nr.: 3408 2197
Telefon: +45 5649 4949
Email: mail@hotelbalkastrand.dk

Direktør: Benny Schou